Από το: Οι Θησαυροί Της Κουζίνας
Ένας πολύ ωραίος, υγιεινός και δροσερός συνδυασμός για το καθημερινό ή Κυριακάτικο πιάτο μας. Τσιγαρίζουμε στο λάδι το ψιλοκομμένο κρεμμύδι. Κόβουμε το κρέας σε αρκετά μικρά κομμάτια και το τσιγαρίζουμε κι αυτό μαζί με το κρεμμύδι. Σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε τη
σάλτσα μαζί με τα ντοματάκια και νερό. Αλατοπιπερώνουμε. Ρίχνουμε κανέλα ...μοσχοκάρυδο... και μπαχάρι σε σκόνη ή σε κόκκους. Αφήνουμε το μοσχαράκι να μαγειρευτεί μέχρι να μαλακώσει πολύ καλά. Μόλις γίνει το κρέας το βγάζουμε από την κατ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://thisauroikouzinas-syntages.blogspot.gr
Ένας πολύ ωραίος, υγιεινός και δροσερός συνδυασμός για το καθημερινό ή Κυριακάτικο πιάτο μας. Τσιγαρίζουμε στο λάδι το ψιλοκομμένο κρεμμύδι. Κόβουμε το κρέας σε αρκετά μικρά κομμάτια και το τσιγαρίζουμε κι αυτό μαζί με το κρεμμύδι. Σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε τη
σάλτσα μαζί με τα ντοματάκια και νερό. Αλατοπιπερώνουμε. Ρίχνουμε κανέλα ...μοσχοκάρυδο... και μπαχάρι σε σκόνη ή σε κόκκους. Αφήνουμε το μοσχαράκι να μαγειρευτεί μέχρι να μαλακώσει πολύ καλά. Μόλις γίνει το κρέας το βγάζουμε από την κατ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://thisauroikouzinas-syntages.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.