Από το: Ζουζουνομαγειρέματα
Τα πρώτα μου μελομακάρονα είναι έτοιμα να ταξιδέψουν, στη Σουηδία! Στέλνω κάθε χρόνο για να νιώθουν τα παιδιά μου τα σπιτικά Χριστουγεννιάτικα γλυκά, της μαμάς... τα συγκεκριμένα είναι τα αγαπημένα τους, φυσικά με το καρύδι στη ζύμη... δεν θα βρείτε σκέτα στο μπλογκ μου
απλά αν δεν σας αρέσουν αφήστε τα απ έξω, απλά προσθέστε το ανάλογο αλεύρι, αξίζει όμως... κάνουν τι διαφορά!!! Βράζουμε το νερό με τη ζάχαρη, την κανέλα, τα γαρίφαλα και το πορτοκάλι, 3 λεπτά και άλλα 7 λεπτά σε χαμηλή...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://zzcook.blogspot.gr
Τα πρώτα μου μελομακάρονα είναι έτοιμα να ταξιδέψουν, στη Σουηδία! Στέλνω κάθε χρόνο για να νιώθουν τα παιδιά μου τα σπιτικά Χριστουγεννιάτικα γλυκά, της μαμάς... τα συγκεκριμένα είναι τα αγαπημένα τους, φυσικά με το καρύδι στη ζύμη... δεν θα βρείτε σκέτα στο μπλογκ μου
απλά αν δεν σας αρέσουν αφήστε τα απ έξω, απλά προσθέστε το ανάλογο αλεύρι, αξίζει όμως... κάνουν τι διαφορά!!! Βράζουμε το νερό με τη ζάχαρη, την κανέλα, τα γαρίφαλα και το πορτοκάλι, 3 λεπτά και άλλα 7 λεπτά σε χαμηλή...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://zzcook.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.