Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Μοσχάρι γιουβέτσι με κριθαράκι κατσαρόλας

Written By Unknown on Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017 | Δεκεμβρίου 16, 2017

Μοσχάρι γιουβέτσι με κριθαράκι κατσαρόλας - by https://syntages-faghtwn.blogspot.gr
Από το: Της πείνας τα... καμώματα
Σε μια κατσαρόλα καβουρδίζουμε το κριθαράκι με 1-2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο για 3'-4', ανακατεύοντάς το. Αδειάζουμε το κριθαράκι σ' ένα βαθύ πιάτο και στην ίδια κατσαρόλα σοτάρουμε το κρέας σε δυνατή φωτιά με λίγο ελαιόλαδο, μέχρι να πάρει χρώμα και κατόπιν το κρεμμύδι και το

σκόρδο. Προσθέτουμε τις τριμμένες ντομάτες, τον πελτέ, τη δάφνη και 3-4 φλιτζ. τσαγιού ζεστό νερό, ανακατεύουμε και αφήνουμε για 90' περίπου να σιγοβράσει και να μαλακώσει το κρέας. (Ο χρόνος είναι ενδεικτικός...

Διαβάστε τη συνταγή στο: https://syntageskamomata.blogspot.gr


SHARE

About Unknown

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.