Από το: Food States
Λίγοι είναι αυτοί που θα μπορούσαν να αντισταθούν σε αυτό το γλυκό. Λίγοι έως κανένας. Το πασίγνωστο, πλέον, αυτό γλυκό έχει καταγωγή από την Αγγλία (και όχι από την Αμερική όπως οι περισσότεροι πιστεύουν). Οι δημιουργοί του ήταν ο Nigel Mackenzie and Ian Dowding,
ιδιοκτήτης και σεφ αντίστοιχα του Τhe Hungry Monk Restaurant στο Jevington, στο δυτικό Sussex της Αγγλίας. Ισχυρίζονται ότι δημιούργησαν το γλυκό το 1971 τροποποιώντας μια αμερικάνικη συνταγή για το "Blum’s Coffee Toffee Pie", μια πίτα π...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.foodstates.gr
Λίγοι είναι αυτοί που θα μπορούσαν να αντισταθούν σε αυτό το γλυκό. Λίγοι έως κανένας. Το πασίγνωστο, πλέον, αυτό γλυκό έχει καταγωγή από την Αγγλία (και όχι από την Αμερική όπως οι περισσότεροι πιστεύουν). Οι δημιουργοί του ήταν ο Nigel Mackenzie and Ian Dowding,
ιδιοκτήτης και σεφ αντίστοιχα του Τhe Hungry Monk Restaurant στο Jevington, στο δυτικό Sussex της Αγγλίας. Ισχυρίζονται ότι δημιούργησαν το γλυκό το 1971 τροποποιώντας μια αμερικάνικη συνταγή για το "Blum’s Coffee Toffee Pie", μια πίτα π...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.foodstates.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.