Από το: dietstories
Ανακατεύουμε αλάτι, πιπέρι και τη σκόνη σκόρδου και αλοίφουμε το στήθος κοτόπουλου. Σε βαθύ αντικολλητικό τηγάνι το ψήνουμε αρχικά με την πέτσα προς τα κάτω και μετά το γυρίζουμε από όλες τις πλευρές μέχρι να πάρει ωραίο χρώμα. Το μεταφέρουμε σε ταψί στρωμένο με
αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς για 20 λεπτά, το βγάζουμε και το αφήνουμε στην άκρη. Βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό με βάση τις οδηγίες τις συσκευασίας. Τέσσερα λεπτά πριν το χρόνο ολ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://dietstories.gr
Ανακατεύουμε αλάτι, πιπέρι και τη σκόνη σκόρδου και αλοίφουμε το στήθος κοτόπουλου. Σε βαθύ αντικολλητικό τηγάνι το ψήνουμε αρχικά με την πέτσα προς τα κάτω και μετά το γυρίζουμε από όλες τις πλευρές μέχρι να πάρει ωραίο χρώμα. Το μεταφέρουμε σε ταψί στρωμένο με
αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς για 20 λεπτά, το βγάζουμε και το αφήνουμε στην άκρη. Βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό με βάση τις οδηγίες τις συσκευασίας. Τέσσερα λεπτά πριν το χρόνο ολ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://dietstories.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.