Από το: Οι συνταγές της Νίνας
Το σπαγγέτι καρμπονάρα είναι ένα κλασικό πιάτο της ιταλικής κουζίνας, το οποίο μαγειρεύουν σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας. Για την ετοιμασία αυτού του πιάτου χρησιμοποιούμε μπέικον ή γκουαντσιάλε, αυγά και τριμμένο τυρί πεκορίνο. Σας
προτείνω να δοκιμάσετε και την χορτοφαγική καρμπονάρα. Κόψτε το μπέικον σε λωρίδες, βάλτε το σε ένα τηγάνι με το ελαιόλαδο και αφήστε το να ροδίσει ελαφρώς; στραγγίστε το μπέικον και αφήστε το στην άκρη. Σπάστε τα αυγά σε...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://sintagesninas.altervista.org
Το σπαγγέτι καρμπονάρα είναι ένα κλασικό πιάτο της ιταλικής κουζίνας, το οποίο μαγειρεύουν σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας. Για την ετοιμασία αυτού του πιάτου χρησιμοποιούμε μπέικον ή γκουαντσιάλε, αυγά και τριμμένο τυρί πεκορίνο. Σας
προτείνω να δοκιμάσετε και την χορτοφαγική καρμπονάρα. Κόψτε το μπέικον σε λωρίδες, βάλτε το σε ένα τηγάνι με το ελαιόλαδο και αφήστε το να ροδίσει ελαφρώς; στραγγίστε το μπέικον και αφήστε το στην άκρη. Σπάστε τα αυγά σε...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://sintagesninas.altervista.org
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.