Από το: Κρήτη: γαστρονομικός περίπλους
Εξαιρετικό γιορτινό πιάτο! Ο συνδυασμός κρέατος με φρούτα είναι γνωστός, συνηθισμένος και συνήθως επιτυχημένος. Ειδικά το χοιρινό και το κοτόπουλο είναι από τα κρέατα που δένουν πολύ με δαμάσκηνα, με βερίκοκα, με μήλα, με
πορτοκάλια, με κορόμηλα και βέβαια με κυδώνια. Ακόμη και με βύσσινο έχω φτιάξει χοιρινό στο παρελθόν! Πρέπει να τη θυμηθώ αυτή τη συνταγή και να την ξαναφτιάξω… Και στη Δύση και στην Ανατολή, στα συνταγολόγια όλων των...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://www.cretangastronomy.gr
Εξαιρετικό γιορτινό πιάτο! Ο συνδυασμός κρέατος με φρούτα είναι γνωστός, συνηθισμένος και συνήθως επιτυχημένος. Ειδικά το χοιρινό και το κοτόπουλο είναι από τα κρέατα που δένουν πολύ με δαμάσκηνα, με βερίκοκα, με μήλα, με
πορτοκάλια, με κορόμηλα και βέβαια με κυδώνια. Ακόμη και με βύσσινο έχω φτιάξει χοιρινό στο παρελθόν! Πρέπει να τη θυμηθώ αυτή τη συνταγή και να την ξαναφτιάξω… Και στη Δύση και στην Ανατολή, στα συνταγολόγια όλων των...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://www.cretangastronomy.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.