Από το: The Veggie Sisters
Το κουνουπίδι έχετε καταλάβει ότι το αγαπώ πολύ πολύ! Ψάχνω λοιπόν και διαφορετικούς τρόπους να το αξιοποιώ. Θυμηθείτε ενδεικτικά την εκδοχή πανέ, τα ριγκατόνι με σάλτσα από κουνουπίδι και το κοκκινιστό με πλιγούρι. Σας είχα
παρουσιάσει παλιότερα και αυτήν την εκδοχή του ρυζιού από κουνουπίδι. Πρόκειται για μια πολύ πρωτότυπη χρήση του. Απλά το αλέθουμε ωμό στο μπλέντερ και το μαγειρεύουμε σε αντικολλητικό σκεύος με τα υλικά της αρεσκείας μας. Είναι ένας πολύ έξυπνος τρόπος να αποφύγουμε τον αμαρτωλό υδατάνθρ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://theveggiesisters.gr
Το κουνουπίδι έχετε καταλάβει ότι το αγαπώ πολύ πολύ! Ψάχνω λοιπόν και διαφορετικούς τρόπους να το αξιοποιώ. Θυμηθείτε ενδεικτικά την εκδοχή πανέ, τα ριγκατόνι με σάλτσα από κουνουπίδι και το κοκκινιστό με πλιγούρι. Σας είχα
παρουσιάσει παλιότερα και αυτήν την εκδοχή του ρυζιού από κουνουπίδι. Πρόκειται για μια πολύ πρωτότυπη χρήση του. Απλά το αλέθουμε ωμό στο μπλέντερ και το μαγειρεύουμε σε αντικολλητικό σκεύος με τα υλικά της αρεσκείας μας. Είναι ένας πολύ έξυπνος τρόπος να αποφύγουμε τον αμαρτωλό υδατάνθρ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://theveggiesisters.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.