Από το: Kitchenstori.es
Το τοπ σ΄αυτή τη γέμιση του Χριστουγεννιάτικου Κοτόπουλου ή της Γαλοπούλας, αν προτιμάτε, είναι το καπνιστό τυρί, τα αποξηραμένα δαμάσκηνα μα και το νωπό λιωμένο βούτυρο, που συνήθως χρησιμοποιείται
στα παραδοσιακά κουραμπιεδάκια μας. Μια έξτρα γεύση στη γέμιση ρυζιού το ψιλοκομμένο μπέικον μα κι άλλα μυστικά ακόμα για ένα πραγματικά γιορτινό γεύμα. Δικό σας!
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο:http://www.kitchenstori.es
Το τοπ σ΄αυτή τη γέμιση του Χριστουγεννιάτικου Κοτόπουλου ή της Γαλοπούλας, αν προτιμάτε, είναι το καπνιστό τυρί, τα αποξηραμένα δαμάσκηνα μα και το νωπό λιωμένο βούτυρο, που συνήθως χρησιμοποιείται
στα παραδοσιακά κουραμπιεδάκια μας. Μια έξτρα γεύση στη γέμιση ρυζιού το ψιλοκομμένο μπέικον μα κι άλλα μυστικά ακόμα για ένα πραγματικά γιορτινό γεύμα. Δικό σας!
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο:http://www.kitchenstori.es
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.