Από το: Συνταγές της καρδιάς
Η εορταστική ατμόσφαιρα των ημερών θέλει και αντίστοιχες γεύσεις!!! Παραδοσιακά το γουρουνάκι και τα δαμάσκηνα έχουν την τιμητική τους στα τραπέζια των ημερών. Πάμε λοιπόν να φτιάξουμε το εορταστικό μας φαγητό!
Πλένουμε πολύ καλά το κρέας και ραντίζουμε με λίγο ξύδι. Το αλατοπιπερώνουμε πολύ καλά (τραβάει αρκετό αλάτι) και το βάζουμε σε μια λεκανίτσα. Χτυπάμε σε ένα σεϊκερ όλα τα υπόλοιπα υλικά, εκτός από τα δαμάσκηνα και το...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://syntageskardias.blogspot.gr
Η εορταστική ατμόσφαιρα των ημερών θέλει και αντίστοιχες γεύσεις!!! Παραδοσιακά το γουρουνάκι και τα δαμάσκηνα έχουν την τιμητική τους στα τραπέζια των ημερών. Πάμε λοιπόν να φτιάξουμε το εορταστικό μας φαγητό!
Πλένουμε πολύ καλά το κρέας και ραντίζουμε με λίγο ξύδι. Το αλατοπιπερώνουμε πολύ καλά (τραβάει αρκετό αλάτι) και το βάζουμε σε μια λεκανίτσα. Χτυπάμε σε ένα σεϊκερ όλα τα υπόλοιπα υλικά, εκτός από τα δαμάσκηνα και το...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://syntageskardias.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.