Από το: Kitchenstori.es
Είναι πάντα μια εξαιρετική ιδέα να καλωσορίσουμε το Νέο Έτος με νόστιμα σπιτικά πιάτα αλμυρών & γλυκών. Όσον αφορά το πιο παραδοσιακό γλύκισμα, τη Βασιλόπιτα, μπορεί να γίνει με διάφορα σχήματα και υλικά για όλα τα γούστα. Όλα είναι εξίσου εύγευστα και ανήκουν στην χριστουγεννιάτικη περίοδο της Ελλάδας. Ετοιμάστε τη Βασιλόπιτα σας γλυκιά ή αλμυρή
-διότι υπάρχει κι αυτή η εκδοχή σε πολλές περιοχές μας- και ψήστε την να μοσχομυρίσει το σπίτι «γιορτή!». Ανεξάρτητα από τη γεύση που προτιμάτε καλύτερα, μην ξεχάσετε να κρύψετε ένα νόμισμα μέσα! Βασιλόπιτα χωρίς φλουρί δεν γίνεται...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο:http://www.kitchenstori.es
Είναι πάντα μια εξαιρετική ιδέα να καλωσορίσουμε το Νέο Έτος με νόστιμα σπιτικά πιάτα αλμυρών & γλυκών. Όσον αφορά το πιο παραδοσιακό γλύκισμα, τη Βασιλόπιτα, μπορεί να γίνει με διάφορα σχήματα και υλικά για όλα τα γούστα. Όλα είναι εξίσου εύγευστα και ανήκουν στην χριστουγεννιάτικη περίοδο της Ελλάδας. Ετοιμάστε τη Βασιλόπιτα σας γλυκιά ή αλμυρή
-διότι υπάρχει κι αυτή η εκδοχή σε πολλές περιοχές μας- και ψήστε την να μοσχομυρίσει το σπίτι «γιορτή!». Ανεξάρτητα από τη γεύση που προτιμάτε καλύτερα, μην ξεχάσετε να κρύψετε ένα νόμισμα μέσα! Βασιλόπιτα χωρίς φλουρί δεν γίνεται...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο:http://www.kitchenstori.es
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.