Από το: Ζουζουνομαγειρέματα
Το κατσικάκι ή αρνάκι είναι ένα Ελληνικό φαγητό, που όπως και να μαγειρευτεί είναι από τα ιδιαίτερα φαγητά μας! Εμείς το τρώμε το Πάσχα στη σούβλα όταν είμαστε πολύ μεγάλη παρέα... αλλά στις γιορτές ή κάποιες Κυριακές δεν λείπει από το τραπέζι μας όσοι και να είμαστε!!! Γι αυτό
αν ακολουθήσετε ακριβώς τη διαδικασία... θα κάνετε το ποιο εύκολο αλλά και το ποιο νόστιμο κατσικάκι ή αρνάκι στο φούρνο!!! Πλένουμε το κρέας και το στεγνώνουμε, το αλατοπιπερώνουμε. Ανάλογα την εποχή προσαρμόζουμε τα υλικά...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://zzcook.blogspot.gr
Το κατσικάκι ή αρνάκι είναι ένα Ελληνικό φαγητό, που όπως και να μαγειρευτεί είναι από τα ιδιαίτερα φαγητά μας! Εμείς το τρώμε το Πάσχα στη σούβλα όταν είμαστε πολύ μεγάλη παρέα... αλλά στις γιορτές ή κάποιες Κυριακές δεν λείπει από το τραπέζι μας όσοι και να είμαστε!!! Γι αυτό
αν ακολουθήσετε ακριβώς τη διαδικασία... θα κάνετε το ποιο εύκολο αλλά και το ποιο νόστιμο κατσικάκι ή αρνάκι στο φούρνο!!! Πλένουμε το κρέας και το στεγνώνουμε, το αλατοπιπερώνουμε. Ανάλογα την εποχή προσαρμόζουμε τα υλικά...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://zzcook.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.