Από το: Το μυαλό στο... φαγητό
Χτυπάμε στο μίξερ το ζαχαρούχο με το βούτυρο για 8 λεπτά. Προσθετουμε το κακάο,τη βανίλια και το μπείκιν πάουντερ. Σιγά σιγά ρίχνουμε και το αλεύρι,ζυμώνουμε ελαφρώς με το χέρι. Κανουμε ένα ρολό με την ζύμη και το τυλίγουμε σε λαδόκολλα. Αφήνουμε την ζύμη στο ψυγείο για 30 λεπτά. Παίρνουμε το ρολό και κόβουμε φέτες περίπου του ενός εκατοστού. Στρώνουμε το...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://tomyalostofagito.gr
Χτυπάμε στο μίξερ το ζαχαρούχο με το βούτυρο για 8 λεπτά. Προσθετουμε το κακάο,τη βανίλια και το μπείκιν πάουντερ. Σιγά σιγά ρίχνουμε και το αλεύρι,ζυμώνουμε ελαφρώς με το χέρι. Κανουμε ένα ρολό με την ζύμη και το τυλίγουμε σε λαδόκολλα. Αφήνουμε την ζύμη στο ψυγείο για 30 λεπτά. Παίρνουμε το ρολό και κόβουμε φέτες περίπου του ενός εκατοστού. Στρώνουμε το...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://tomyalostofagito.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.