Από το: Κουζινομαγειρέματα
Εύκολο και νόστιμο μεζεδάκι. Μπορεί να αποτελέσει ένα ελαφρύ γεύμα, παρέα με σαλάτα και φρέσκο ψωμάκι. Τρώγονται ζεστά, αλλά και σε θερμοκρασία δωματίου. Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα τυριά και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε το δυόσμο τ' αυγά, το αλεύρι και ζυμώνουμε
καλά να γίνουν όλα μαζί μια μάζα. Βάζουμε αρκετό λάδι σε βαθύ τηγάνι να ζεσταθεί. Πλάθουμε μπαλάκια, χωρίς να τα αλευρώσουμε και τα τηγανίζουμε σε πολύ ζεστό λάδι για περίπου 5', γυρίζοντας τα συνέχεια μέχρι να πάρουν χρυσαφί...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://kouzinomageiremata.blogspot.gr
Εύκολο και νόστιμο μεζεδάκι. Μπορεί να αποτελέσει ένα ελαφρύ γεύμα, παρέα με σαλάτα και φρέσκο ψωμάκι. Τρώγονται ζεστά, αλλά και σε θερμοκρασία δωματίου. Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα τυριά και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε το δυόσμο τ' αυγά, το αλεύρι και ζυμώνουμε
καλά να γίνουν όλα μαζί μια μάζα. Βάζουμε αρκετό λάδι σε βαθύ τηγάνι να ζεσταθεί. Πλάθουμε μπαλάκια, χωρίς να τα αλευρώσουμε και τα τηγανίζουμε σε πολύ ζεστό λάδι για περίπου 5', γυρίζοντας τα συνέχεια μέχρι να πάρουν χρυσαφί...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://kouzinomageiremata.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.