Από το: Il laboratorio di Marina
Όταν είχα επιχειρήσει να φτιάξω γιά πρώτη φορά ρώσικη σαλάτα, είχα ψάξει σε ιταλικά σάϊτ και είχα δεί ότι οι ιταλοί προσθέτουν και διάφορα άλλα υλικά, που εμείς δεν τα συνηθίζουμε, όπως κοτόπουλο βρασμένο και τόνο. Ειδικά την
ρωσική με τόνο, είχα σημειώσει να την φτιάξω, και να που επανέρχομαι. Είχα διαβάσει μάλιστα στο σάϊτ της La cucina italiana, ότι αυτήν την ρώσικη την έφτιαχναν στο φημισμένο κατάστημα delicatessen Peck, στο Μιλάνο, και φυσικά...
Διαβάστε όλη τη συνταγή στο: https://illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Όταν είχα επιχειρήσει να φτιάξω γιά πρώτη φορά ρώσικη σαλάτα, είχα ψάξει σε ιταλικά σάϊτ και είχα δεί ότι οι ιταλοί προσθέτουν και διάφορα άλλα υλικά, που εμείς δεν τα συνηθίζουμε, όπως κοτόπουλο βρασμένο και τόνο. Ειδικά την
ρωσική με τόνο, είχα σημειώσει να την φτιάξω, και να που επανέρχομαι. Είχα διαβάσει μάλιστα στο σάϊτ της La cucina italiana, ότι αυτήν την ρώσικη την έφτιαχναν στο φημισμένο κατάστημα delicatessen Peck, στο Μιλάνο, και φυσικά...
Διαβάστε όλη τη συνταγή στο: https://illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.