Από το: G & M - Χρώμα... Ελληνικό!
Βράζουμε και σουρώνουμε τα μακαρόνια μας. Προσθέτουμε μία κ. σούπας μαργαρίνη και ανακατεύουμε. Σ' ένα μεγάλο μπολ, προσθέτουμε τα τυριά μας και το ζαμπόν. Πιπέρι. Ανακατεύουμε. Σ' ένα άλλο μικρό μπολ, προσθέτουμε τ' αυγά με το γιαούρτι μας και χτυπάμε με
αυγοδάρτη. Προσθέτουμε το γάλα με το μάτι, ανάλογα, πόσο αραιό το θέλουμε (μέτριο αραίωμα) και ανακατεύουμε.. Στη συνέχεια, παίρνουμε το ταψί και το αλείφουμε πολύ καλά με την υπόλοιπη μαργαρίνη μας στον πυθμένα και στα...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com
Βράζουμε και σουρώνουμε τα μακαρόνια μας. Προσθέτουμε μία κ. σούπας μαργαρίνη και ανακατεύουμε. Σ' ένα μεγάλο μπολ, προσθέτουμε τα τυριά μας και το ζαμπόν. Πιπέρι. Ανακατεύουμε. Σ' ένα άλλο μικρό μπολ, προσθέτουμε τ' αυγά με το γιαούρτι μας και χτυπάμε με
αυγοδάρτη. Προσθέτουμε το γάλα με το μάτι, ανάλογα, πόσο αραιό το θέλουμε (μέτριο αραίωμα) και ανακατεύουμε.. Στη συνέχεια, παίρνουμε το ταψί και το αλείφουμε πολύ καλά με την υπόλοιπη μαργαρίνη μας στον πυθμένα και στα...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.