Από το: dietstories
Σε ένα αντικολλητική κατσαρόλα σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο με το ελαιόλαδο και μόλις γυαλίσει προσθέτουμε τα μανιτάρια, τα καρότα και τη γλυκοπατάτα. Αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε το θυμάρι και τα κάστανα και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για άλλα 5
λεπτά. Ρίχνουμε το ζωμό λαχανικών, σκεπάζουμε και σιγοβράζουμε για περίπου 40 λεπτά. Πολτοποιούμε με ραβδομίξερ χειρός μέχρι η σούπα μας να πάρει βελουτέ υφή (αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο ακόμα ζωμό λαχανικών). Σερβίρουμε και γαρνίρουμε με έξτρα φρέσκο ή αποξηραμένο θυμάρι ή ψιλοκομμένα κάστανα.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://dietstories.gr
Σε ένα αντικολλητική κατσαρόλα σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο με το ελαιόλαδο και μόλις γυαλίσει προσθέτουμε τα μανιτάρια, τα καρότα και τη γλυκοπατάτα. Αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε το θυμάρι και τα κάστανα και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για άλλα 5
λεπτά. Ρίχνουμε το ζωμό λαχανικών, σκεπάζουμε και σιγοβράζουμε για περίπου 40 λεπτά. Πολτοποιούμε με ραβδομίξερ χειρός μέχρι η σούπα μας να πάρει βελουτέ υφή (αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο ακόμα ζωμό λαχανικών). Σερβίρουμε και γαρνίρουμε με έξτρα φρέσκο ή αποξηραμένο θυμάρι ή ψιλοκομμένα κάστανα.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://dietstories.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.