Από το: Κρήτη: γαστρονομικός περίπλους
Αν η πρώτη ανάρτηση του 2018 σημειολογικά επιλέχθηκε να περιέχει γλυκό, η δεύτερη δεν θα μπορούσε να μην αναφέρεται σε κάτι άκρως παραδοσιακό. Σχεδόν εγκαταλελειμμένα, ως και ξεχασμένα τα σημερινά παράγωγα του
χριστουγεννιάτικου χοίρου. Σ’ όποιον είπα πως θα φτιάξω τσιγαρίδες και γλίνα έκδηλη ήταν η απορία «πού τα θυμήθηκες;». Η αλήθεια είναι ότι ενώ άλλα παρασκευάσματα της παράδοσής μας έχουν επανέλθει και μάλιστα...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://www.cretangastronomy.gr
Αν η πρώτη ανάρτηση του 2018 σημειολογικά επιλέχθηκε να περιέχει γλυκό, η δεύτερη δεν θα μπορούσε να μην αναφέρεται σε κάτι άκρως παραδοσιακό. Σχεδόν εγκαταλελειμμένα, ως και ξεχασμένα τα σημερινά παράγωγα του
χριστουγεννιάτικου χοίρου. Σ’ όποιον είπα πως θα φτιάξω τσιγαρίδες και γλίνα έκδηλη ήταν η απορία «πού τα θυμήθηκες;». Η αλήθεια είναι ότι ενώ άλλα παρασκευάσματα της παράδοσής μας έχουν επανέλθει και μάλιστα...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://www.cretangastronomy.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.