Από το: Chefoulis
Ξεκινάμε ετοιμάζοντας το σιρόπι : Βάζουμε σε κατσαρόλα το νερό με την ζάχαρη , τον χυμό και το ξύσμα λεμονιού και το αφήνουμε να βράσει για 10 λεπτά από το σημείο βρασμού. Το αποσύρουμε από την φωτιά και το αφήνουμε στην άκρη να
κρυώσει. Για την κρέμα : Βάζουμε σε ένα μπολ το ταχίνι, την ζάχαρη, τις βανίλιες και τον χυμό πορτοκαλιού και ξεκινάμε να ανακατεύουμε με το σύρμα καλά. Σε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά βάζουμε το γάλα και 50 γρ από την μαργαρίνη...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr
Ξεκινάμε ετοιμάζοντας το σιρόπι : Βάζουμε σε κατσαρόλα το νερό με την ζάχαρη , τον χυμό και το ξύσμα λεμονιού και το αφήνουμε να βράσει για 10 λεπτά από το σημείο βρασμού. Το αποσύρουμε από την φωτιά και το αφήνουμε στην άκρη να
κρυώσει. Για την κρέμα : Βάζουμε σε ένα μπολ το ταχίνι, την ζάχαρη, τις βανίλιες και τον χυμό πορτοκαλιού και ξεκινάμε να ανακατεύουμε με το σύρμα καλά. Σε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά βάζουμε το γάλα και 50 γρ από την μαργαρίνη...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.