Από το: Pandespani
Τρία μόνον υλικά και ένα ξέφρενο στριφογύρισμα, με ασκούμενη μαεστρία. Τα τρέντι, κρεμώδη Fettuccine Alfredo (Φετουτσίνε Αλφρέντο) είναι η επική συνέχεια των κλασικών Fettuccine al burro της Ρώμης του 15ου αι., και των μετέπειτα πλουσίων εκδοχών al doppio
burro και al triplo burro (με διπλό ή τριπλό βούτυρο) – όλες της προσφιλούς, καθημερινής κατηγορίας Πάστα Αλ Μπούρο (Pasta al burro e parmigiano – με βούτυρο και παρμεζάνα). Όμως, οι τωρινές, διαπρέπουσες στα τραπέζια του πλανήτη...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://www.pandespani.com
Τρία μόνον υλικά και ένα ξέφρενο στριφογύρισμα, με ασκούμενη μαεστρία. Τα τρέντι, κρεμώδη Fettuccine Alfredo (Φετουτσίνε Αλφρέντο) είναι η επική συνέχεια των κλασικών Fettuccine al burro της Ρώμης του 15ου αι., και των μετέπειτα πλουσίων εκδοχών al doppio
burro και al triplo burro (με διπλό ή τριπλό βούτυρο) – όλες της προσφιλούς, καθημερινής κατηγορίας Πάστα Αλ Μπούρο (Pasta al burro e parmigiano – με βούτυρο και παρμεζάνα). Όμως, οι τωρινές, διαπρέπουσες στα τραπέζια του πλανήτη...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://www.pandespani.com
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.