Από το: Kitchenstori.es
Με απαλή παιδική γεύση στην οποία υποκύπτουμε από νήπια μέχρι τα βαθιά γεράματα, τόσο αθώες όσο και σκανδαλώδεις, όταν εμποτίζονται με αλκοόλ, οι φράουλες είναι δημοφιλείς και αγαπημένες. Φρούτο πασπαρτού,
χρησιμοποιείται φρέσκο σε πληθώρα γλυκών, σε χυμούς και σορμπέ, στο πρωινό ή το δεκατιανό, σε ζεστά κρουασάν, βουτηγμένες σε λιωμένη σοκολάτα, σε μαρμελάδες, σε κέικ και σε Μπράουνι ως επιστέγασμα… Η λιωμένη σοκολάτα...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο:http://www.kitchenstori.es
Με απαλή παιδική γεύση στην οποία υποκύπτουμε από νήπια μέχρι τα βαθιά γεράματα, τόσο αθώες όσο και σκανδαλώδεις, όταν εμποτίζονται με αλκοόλ, οι φράουλες είναι δημοφιλείς και αγαπημένες. Φρούτο πασπαρτού,
χρησιμοποιείται φρέσκο σε πληθώρα γλυκών, σε χυμούς και σορμπέ, στο πρωινό ή το δεκατιανό, σε ζεστά κρουασάν, βουτηγμένες σε λιωμένη σοκολάτα, σε μαρμελάδες, σε κέικ και σε Μπράουνι ως επιστέγασμα… Η λιωμένη σοκολάτα...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο:http://www.kitchenstori.es
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.