Από το: Τι μαγειρεύουμε σήμερα?
Ανακατεύουμε την ζάχαρη με το σιμιγδάλι και ολα τα υπολοιπα υλικά. Βουτυρώνουμε το ταψί (30×30 εκατοστά) και ριχνουμε το μείγμα. Το απλώνουμε σε όλη την επιφανεια του ταψιού. Προθερμαίνουμε το φούρνο. στους 180 βαθμούς. Για να κόψετε σωστά το σάμαλι, αφού περάσουν
τα 20 λεπτά ψησίματος και έχει αρχίσει να ροδίζει για τα καλά, βγάλτε το ταψί από το φούρνο, χαράξτε γρήγορα σε κομμάτια και ξαναβάλτε το στο φούρνο. Συνεχίστε το ψήσιμο μέχρι να ροδίσει καλά. Για το σιρόπι: Σε μία κατσαρόλα, βάζουμε...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://mariakyrimlidou.blogspot.gr
Ανακατεύουμε την ζάχαρη με το σιμιγδάλι και ολα τα υπολοιπα υλικά. Βουτυρώνουμε το ταψί (30×30 εκατοστά) και ριχνουμε το μείγμα. Το απλώνουμε σε όλη την επιφανεια του ταψιού. Προθερμαίνουμε το φούρνο. στους 180 βαθμούς. Για να κόψετε σωστά το σάμαλι, αφού περάσουν
τα 20 λεπτά ψησίματος και έχει αρχίσει να ροδίζει για τα καλά, βγάλτε το ταψί από το φούρνο, χαράξτε γρήγορα σε κομμάτια και ξαναβάλτε το στο φούρνο. Συνεχίστε το ψήσιμο μέχρι να ροδίσει καλά. Για το σιρόπι: Σε μία κατσαρόλα, βάζουμε...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://mariakyrimlidou.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.