Από το: Της πείνας τα... καμώματα
Σε μια κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά σοτάρουμε σε ελαιόλαδο και βούτυρο το κρέας σε δόσεις (αφαιρούμε από την κατσαρόλα την κάθε δόση και τη βάζουμε σε μια πιατέλα). Προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο στην κατσαρόλα, αν δούμε ότι
είναι λίγο κι έπειτα σοτάρουμε τα κρεμμύδια, τα μανιτάρια, το καρότο, το σκόρδο για 2'. Στη συνέχεια, προσθέτουμε το κρέας, το σβήνουμε με κρασί, ρίχνουμε τον πελτέ, τις ντομάτες, τη δάφνη, το φασκόμηλο, το νερό...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://syntageskamomata.blogspot.gr
Σε μια κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά σοτάρουμε σε ελαιόλαδο και βούτυρο το κρέας σε δόσεις (αφαιρούμε από την κατσαρόλα την κάθε δόση και τη βάζουμε σε μια πιατέλα). Προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο στην κατσαρόλα, αν δούμε ότι
είναι λίγο κι έπειτα σοτάρουμε τα κρεμμύδια, τα μανιτάρια, το καρότο, το σκόρδο για 2'. Στη συνέχεια, προσθέτουμε το κρέας, το σβήνουμε με κρασί, ρίχνουμε τον πελτέ, τις ντομάτες, τη δάφνη, το φασκόμηλο, το νερό...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://syntageskamomata.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.