Από το: Γλυκιές Ιστορίες
Βάζω το τυρί, το αλεύρι,το αλάτι, το πιπέρι, τον ξερό βασιλικό και την πάπρικα, σε ένα βαθύ σκεύος και τα ανακατεύω. Προσθ έτω την μαλακή μαργαρίνη και ζυμώνω μέχρι να γίνει μια μαλακιά ζύμη που δεν κολλάει στα χέρια. (εάν χρειαστεί προσθέτω 1-2 κουταλιές φρέσκο γάλα ή 1/2 κουταλιά αλεύρι) Προσθέτω στην ζύμη μας τις ψιλοκομμένες λιαστές ντομάτες. Ανακατεύω και
αφήνω να ξεκουραστεί για 15 λεπτά ώστε να ενωθούν οι γεύσεις και τα αρώματα των υλικών μου. Ανοίγω την ζύμη μας με πλάστη σε φύλλο, πάχους περίπου μισού εκατοστού. Κόβω με κουπ πατ τα μπισκότα και τα αραδιάζω σε ταψί, που πριν έχω...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://glykesistories.blogspot.gr
Βάζω το τυρί, το αλεύρι,το αλάτι, το πιπέρι, τον ξερό βασιλικό και την πάπρικα, σε ένα βαθύ σκεύος και τα ανακατεύω. Προσθ έτω την μαλακή μαργαρίνη και ζυμώνω μέχρι να γίνει μια μαλακιά ζύμη που δεν κολλάει στα χέρια. (εάν χρειαστεί προσθέτω 1-2 κουταλιές φρέσκο γάλα ή 1/2 κουταλιά αλεύρι) Προσθέτω στην ζύμη μας τις ψιλοκομμένες λιαστές ντομάτες. Ανακατεύω και
αφήνω να ξεκουραστεί για 15 λεπτά ώστε να ενωθούν οι γεύσεις και τα αρώματα των υλικών μου. Ανοίγω την ζύμη μας με πλάστη σε φύλλο, πάχους περίπου μισού εκατοστού. Κόβω με κουπ πατ τα μπισκότα και τα αραδιάζω σε ταψί, που πριν έχω...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://glykesistories.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.