Από το: Κρητικά τραπεζώματα
Αφού κάναμε το τυροζούλι μας φίλοι-ες μου, ε, ας κάνουμε και πιταράκια, όπως τα λέμε εμείς εδώ τηγανητά. Με μέλι, ή και σκέτα, είναι είναι εξαιρετικά!!!! Σε μια λεκάνη βάζουμε το αλεύρι, το λάδι, το Βιτάμ και την ρακί, αλάτι και τρίβουμε το αλεύρι μέχρι να υγρανθεί από τα υλικά μας, και να γίνει ψιχουλιαστό, σαν την άμμο κάτι φανταστείτε. Έπειτα προσθέτουμε σιγά-σιγά το νερό μέχρι να
έχουμε ένα μαλακό, και εύπλαστο ζυμάρι. Αφήνουμε να ξεκουραστεί για 10 λεπτά. Ανοίγουμε το φύλο μας (προσπαθώντας να το κάνουμε αρκετά λεπτό). Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και την ιδική μηχανή για το...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://cretatrapezomata.blogspot.gr
Αφού κάναμε το τυροζούλι μας φίλοι-ες μου, ε, ας κάνουμε και πιταράκια, όπως τα λέμε εμείς εδώ τηγανητά. Με μέλι, ή και σκέτα, είναι είναι εξαιρετικά!!!! Σε μια λεκάνη βάζουμε το αλεύρι, το λάδι, το Βιτάμ και την ρακί, αλάτι και τρίβουμε το αλεύρι μέχρι να υγρανθεί από τα υλικά μας, και να γίνει ψιχουλιαστό, σαν την άμμο κάτι φανταστείτε. Έπειτα προσθέτουμε σιγά-σιγά το νερό μέχρι να
έχουμε ένα μαλακό, και εύπλαστο ζυμάρι. Αφήνουμε να ξεκουραστεί για 10 λεπτά. Ανοίγουμε το φύλο μας (προσπαθώντας να το κάνουμε αρκετά λεπτό). Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και την ιδική μηχανή για το...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://cretatrapezomata.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.