Από το: G & M - Χρώμα... Ελληνικό!
Καθαρίζουμε και πλένουμε τα καλαμαράκια. Τα κόβουμε σε ροδέλες. Σε μία κατσαρόλα, προσθέτουμε λάδι για να κάψει. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο ψιλοκομμένα για να σοταριστούν. Προσθέτουμε τα καλαμάρια και τα σοτάρουμε... Μόλις πιουν τα νερά τους
σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε τις ντομάτες, αποφλοιωμένες και πολτοποιημένες. Προσθέτουμε και το κουτί της ντομάτας. Αλατοπιπερώνουμε. Ανακατεύουμε. Βράζουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα. Σε μία άλλη κατσαρόλα, βράζουμε τα μακαρόνια...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com
Καθαρίζουμε και πλένουμε τα καλαμαράκια. Τα κόβουμε σε ροδέλες. Σε μία κατσαρόλα, προσθέτουμε λάδι για να κάψει. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο ψιλοκομμένα για να σοταριστούν. Προσθέτουμε τα καλαμάρια και τα σοτάρουμε... Μόλις πιουν τα νερά τους
σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε τις ντομάτες, αποφλοιωμένες και πολτοποιημένες. Προσθέτουμε και το κουτί της ντομάτας. Αλατοπιπερώνουμε. Ανακατεύουμε. Βράζουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα. Σε μία άλλη κατσαρόλα, βράζουμε τα μακαρόνια...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.