Από το: Pandespani
Ό,τι έμεινε στον πάτο απ’ το κατσαρόλι που το ρυζόγαλο έβρασε, πριν μπει σε μπολ, αυτή είναι η πρώτη γεύση του. Κι όποιος δεν έχει γδάρει πάνω του την λαιμαργία με το κουτάλι, δεν έχει υπάρξει παιδί στην κουζίνα, ούτε μικρό ούτε μεγάλο. Από τις αγαπημένες, απλές
λιχουδιές, το ρυζόγαλο είναι παντός καιρού, κάθε ώρας και ηλικίας. Γλυκό, σνακ και καλόπιασμα. Τα έχει όλα. Είναι νόστιμο, χορταστικό, υγιεινό. Γίνεται εύκολα και γρήγορα, και τρώγεται από ζεστό ως παγωμένο. Το κλασικό ρυζόγαλο...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://www.pandespani.com
Ό,τι έμεινε στον πάτο απ’ το κατσαρόλι που το ρυζόγαλο έβρασε, πριν μπει σε μπολ, αυτή είναι η πρώτη γεύση του. Κι όποιος δεν έχει γδάρει πάνω του την λαιμαργία με το κουτάλι, δεν έχει υπάρξει παιδί στην κουζίνα, ούτε μικρό ούτε μεγάλο. Από τις αγαπημένες, απλές
λιχουδιές, το ρυζόγαλο είναι παντός καιρού, κάθε ώρας και ηλικίας. Γλυκό, σνακ και καλόπιασμα. Τα έχει όλα. Είναι νόστιμο, χορταστικό, υγιεινό. Γίνεται εύκολα και γρήγορα, και τρώγεται από ζεστό ως παγωμένο. Το κλασικό ρυζόγαλο...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://www.pandespani.com
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.