Από το: kitchen report
Κάθε ζύμη είναι ένας ζωντανός οργανισμός. Έτσι και η κρέπα και θέλει ιδιαίτερη προσοχή και αγάπη στο χειρισμό της. Αντικαταστήσαμε λοιπόν το κλασσικό παντεσπάνι, ως βάση, για τη τούρτα και βάλαμε νοστιμότατες κρέπες. Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό αρκεί να
ακολουθήσετε βήμα προς βήμα τη συνταγή. Πάμε λοιπόν... Χτυπάμε στο μίξερ τα αυγά. Προσθέτουμε το γάλα. Ρίχνουμε το αλάτι τη ζάχαρη το μπείκιν πάουντερ και τη βανίλια. Στο τέλος προσθέτουμε αργά το αλεύρι μέχρι να γίνει...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο:http://kitchenreporter.blogspot.com
Κάθε ζύμη είναι ένας ζωντανός οργανισμός. Έτσι και η κρέπα και θέλει ιδιαίτερη προσοχή και αγάπη στο χειρισμό της. Αντικαταστήσαμε λοιπόν το κλασσικό παντεσπάνι, ως βάση, για τη τούρτα και βάλαμε νοστιμότατες κρέπες. Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό αρκεί να
ακολουθήσετε βήμα προς βήμα τη συνταγή. Πάμε λοιπόν... Χτυπάμε στο μίξερ τα αυγά. Προσθέτουμε το γάλα. Ρίχνουμε το αλάτι τη ζάχαρη το μπείκιν πάουντερ και τη βανίλια. Στο τέλος προσθέτουμε αργά το αλεύρι μέχρι να γίνει...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο:http://kitchenreporter.blogspot.com
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.