Από το: kitchen report
Ο συνδυασμός κρέμας γάλακτος,τυριού και αλλαντικών είναι το κάτι άλλο...Και εμείς παρά το ότι καλοκαιριάζει μπορούμε να το ρίξουμε και λίγο έξω.Ας δούμε πως μπορούμε να κάνουμε τις καλύτερες-κατ' εμέ- πατάτες au grattin... Au grattin σημαίνει "με κρούστα" και είναι ακριβώς η
κρούστα της φωτογραφίας που κάνει τις πατάτες μας τέλειες. Σε μια κατσαρόλα βάζω ελαιόλαδο και σωτάρω καλά τα αλλαντικά.Μόλις πάρουν χρώμα σβήνω με το κονιάκ και τα αφήνω μέχρι να εξατμιστεί το αλκοόλ. Σε μια άλλη κατσαρόλα βάζω...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο:http://kitchenreporter.blogspot.com
Ο συνδυασμός κρέμας γάλακτος,τυριού και αλλαντικών είναι το κάτι άλλο...Και εμείς παρά το ότι καλοκαιριάζει μπορούμε να το ρίξουμε και λίγο έξω.Ας δούμε πως μπορούμε να κάνουμε τις καλύτερες-κατ' εμέ- πατάτες au grattin... Au grattin σημαίνει "με κρούστα" και είναι ακριβώς η
κρούστα της φωτογραφίας που κάνει τις πατάτες μας τέλειες. Σε μια κατσαρόλα βάζω ελαιόλαδο και σωτάρω καλά τα αλλαντικά.Μόλις πάρουν χρώμα σβήνω με το κονιάκ και τα αφήνω μέχρι να εξατμιστεί το αλκοόλ. Σε μια άλλη κατσαρόλα βάζω...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο:http://kitchenreporter.blogspot.com
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.