Από το: Il laboratorio di Marina
Το καλοκαίρι ξεκίνησε δυναμκά με αρκετή ζέστη, ο κάδος της παγωτομηχανής περιμένει υπομονετικά ήδη εδω και μέρες στην κατάψυξη και το πρώτο παγωτό για φέτος είναι γεγονός! Πραγματικό παγωτό και όχι σεμιφρέντο, μόνο με φρέσκα υλικά, επειδή αξίζει να παιδευτούμε λίγο
περισσότερο γιά να απολαύσουμε την πραγματική γεύση και αίσθηση του παγωτού! Η συνταγή προέκυψε με δικές μου αλλαγές από μία αρχική του διάσημου ιταλού gelatiere, Guido Martinetti. Γιά να απογειώσετε την πλούσια γεύση του...
Διαβάστε όλη τη συνταγή στο: https://illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Το καλοκαίρι ξεκίνησε δυναμκά με αρκετή ζέστη, ο κάδος της παγωτομηχανής περιμένει υπομονετικά ήδη εδω και μέρες στην κατάψυξη και το πρώτο παγωτό για φέτος είναι γεγονός! Πραγματικό παγωτό και όχι σεμιφρέντο, μόνο με φρέσκα υλικά, επειδή αξίζει να παιδευτούμε λίγο
περισσότερο γιά να απολαύσουμε την πραγματική γεύση και αίσθηση του παγωτού! Η συνταγή προέκυψε με δικές μου αλλαγές από μία αρχική του διάσημου ιταλού gelatiere, Guido Martinetti. Γιά να απογειώσετε την πλούσια γεύση του...
Διαβάστε όλη τη συνταγή στο: https://illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.