Από το: Shogun's Kitchen
Η συνταγή που έφτιαξα σήμερα, είναι πολύ ιδιαίτερη. Αφενός γιατί είναι γλυκό, που δε φτιάχνω συχνά, πολύ απλά γιατί είμαι του αλμυρού! Όμως είναι ιδιαίτερη και για δύο ακόμα λόγους. Πρώτον, πρόκειται για ένα γλυκό ασυνήθιστο,
καθώς πλέον δεν το φτιάχνει σχεδόν κανείς. Κι όμως, στην Κατοχή, η μπομπότα έσωσε πολύ κόσμο από την πείνα, καθώς στην αρχική της μορφή ήταν ένα απλό καλαμποκόψωμο, που το έφτιαχναν με τα περισσεύματα του καλαμποκάλευρου...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://shogunkitchen.blogspot.gr
Η συνταγή που έφτιαξα σήμερα, είναι πολύ ιδιαίτερη. Αφενός γιατί είναι γλυκό, που δε φτιάχνω συχνά, πολύ απλά γιατί είμαι του αλμυρού! Όμως είναι ιδιαίτερη και για δύο ακόμα λόγους. Πρώτον, πρόκειται για ένα γλυκό ασυνήθιστο,
καθώς πλέον δεν το φτιάχνει σχεδόν κανείς. Κι όμως, στην Κατοχή, η μπομπότα έσωσε πολύ κόσμο από την πείνα, καθώς στην αρχική της μορφή ήταν ένα απλό καλαμποκόψωμο, που το έφτιαχναν με τα περισσεύματα του καλαμποκάλευρου...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://shogunkitchen.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.