Από το: Τα φαγητά της γιαγιάς
Ένας πολύ νόστιμος μεζές, που φτιάχνεται σε όλα τα μέρη της Ελλάδας, με πιο ξακουστό όμως, αυτόν της Σαντορίνης, επειδή φτιάχνεται με το ντόπιο ντοματάκι που υπάρχει στο νησί και του δίνει εξαιρετική νοστιμιά και γεύση. Με τυράκια ή νηστίσιμοι, είναι ωραιότατοι!
Πλένουμε τις ντομάτες τις ξεφλουδίζουμε, τις στίβουμε ελαφρά και τις ψιλοκόβουμε με το μαχαίρι. Τις βάζουμε σε σουρωτήρι και τις αφήνουμε 1 ώρα στο ψυγείο, να στραγγίξουν. Βάζουμε τις ντομάτες σ᾿ ένα μπολ και προσθέτουμε όλα τα...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://faghta-giagias.blogspot.com
Ένας πολύ νόστιμος μεζές, που φτιάχνεται σε όλα τα μέρη της Ελλάδας, με πιο ξακουστό όμως, αυτόν της Σαντορίνης, επειδή φτιάχνεται με το ντόπιο ντοματάκι που υπάρχει στο νησί και του δίνει εξαιρετική νοστιμιά και γεύση. Με τυράκια ή νηστίσιμοι, είναι ωραιότατοι!
Πλένουμε τις ντομάτες τις ξεφλουδίζουμε, τις στίβουμε ελαφρά και τις ψιλοκόβουμε με το μαχαίρι. Τις βάζουμε σε σουρωτήρι και τις αφήνουμε 1 ώρα στο ψυγείο, να στραγγίξουν. Βάζουμε τις ντομάτες σ᾿ ένα μπολ και προσθέτουμε όλα τα...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://faghta-giagias.blogspot.com
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.