Από το: bettys cuisine .blogspot.gr
Πιθανόν να είναι το καλύτερο τσουρέκι που έχω δοκιμάσει ποτέ!
Φτιάχνουμε αρχικά το προζύμι, δηλαδή:
Ζεσταίνουμε ελαφρά το γάλα ~ προσοχή μην κάψει!
Ρίχνουμε το γάλα σε μεγάλο μπολ και
διαλύουμε μέσα τη μαγιά.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Betty's cuisine
Πιθανόν να είναι το καλύτερο τσουρέκι που έχω δοκιμάσει ποτέ!
Φτιάχνουμε αρχικά το προζύμι, δηλαδή:
Ζεσταίνουμε ελαφρά το γάλα ~ προσοχή μην κάψει!
Ρίχνουμε το γάλα σε μεγάλο μπολ και
διαλύουμε μέσα τη μαγιά.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Betty's cuisine