Από το: Μαγειρικές διαδρομές
Πρώτα ετοιμάζουμε το σιρόπι βράζοντας σε ένα κατσαρολάκι το χυμό μανταρινιών με το νερό, τη ζάχαρη, τον γλυκάνισο (εγώ δεν είχα και δεν έβαλα) και τη φλούδα μανταρινιού για 8 λεπτά. Το αφήνουμε να κρυώσει. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.mageirikesdiadromes.gr
Πρώτα ετοιμάζουμε το σιρόπι βράζοντας σε ένα κατσαρολάκι το χυμό μανταρινιών με το νερό, τη ζάχαρη, τον γλυκάνισο (εγώ δεν είχα και δεν έβαλα) και τη φλούδα μανταρινιού για 8 λεπτά. Το αφήνουμε να κρυώσει. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.mageirikesdiadromes.gr