Από το: Μυρωδιές και νοστιμιές
Χτυπάτε τα ασπράδια σε γρήγορη ταχύτητα, προσθέτετε σταδιακά την ζάχαρη συνεχίζοντας να τα χτυπάτε. Προσθέτετε και το ξύδι και τα χτυπάτε μέχρι να πάρετε μια σφιχτεί μαρένγκα. Τοποθετείτε σε ένα ξέβαθο ταψί το χαρτί ψησίματος. Απλώνετε την μαρένγκα στο ταψί και την ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 100 βαθμούς για 1,5 ώρα. Την αφήνετε να κρυώσει
και αφαιρείτε το χαρτί ψησίματος.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://mirodieskainostimies.blogspot.gr
Χτυπάτε τα ασπράδια σε γρήγορη ταχύτητα, προσθέτετε σταδιακά την ζάχαρη συνεχίζοντας να τα χτυπάτε. Προσθέτετε και το ξύδι και τα χτυπάτε μέχρι να πάρετε μια σφιχτεί μαρένγκα. Τοποθετείτε σε ένα ξέβαθο ταψί το χαρτί ψησίματος. Απλώνετε την μαρένγκα στο ταψί και την ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 100 βαθμούς για 1,5 ώρα. Την αφήνετε να κρυώσει
και αφαιρείτε το χαρτί ψησίματος.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://mirodieskainostimies.blogspot.gr