Από το: Γαστρονόμο
Εύκολο, γρήγορο, ζουμερό. Τέλειο.
Αν θέλουμε, μπορούμε να αφήσουμε τα φιλέτα ολόκληρα. Σε αυτήν την περίπτωση τα σοτάρουμε μόνα τους για περίπου 7-8 λεπτά (γυρίζοντάς τα στο ενδιάμεσο) και μετά προσθέτουμε τα λαχανικά και συνεχίζουμε το σοτάρισμα μέχρι να
ψηθούν τα υλικά. Το πιάτο αυτό μας προσφέρει μεγάλη ευελιξία επιλογών. Και λευκό και κόκκινο. Από λευκά, ένα χαρμάνι Σαββατιανό - Ροδίτης, και από κόκκινα ένα Αγιωργίτικο. Καθαρίζουμε με ελαφρώς βρεγμένη πετσέτα τα μανιτάρια (αν χρησιμοπ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gastronomos.gr
Εύκολο, γρήγορο, ζουμερό. Τέλειο.
Αν θέλουμε, μπορούμε να αφήσουμε τα φιλέτα ολόκληρα. Σε αυτήν την περίπτωση τα σοτάρουμε μόνα τους για περίπου 7-8 λεπτά (γυρίζοντάς τα στο ενδιάμεσο) και μετά προσθέτουμε τα λαχανικά και συνεχίζουμε το σοτάρισμα μέχρι να
ψηθούν τα υλικά. Το πιάτο αυτό μας προσφέρει μεγάλη ευελιξία επιλογών. Και λευκό και κόκκινο. Από λευκά, ένα χαρμάνι Σαββατιανό - Ροδίτης, και από κόκκινα ένα Αγιωργίτικο. Καθαρίζουμε με ελαφρώς βρεγμένη πετσέτα τα μανιτάρια (αν χρησιμοπ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gastronomos.gr