Από το: Αρώματα και Γεύσεις
Αυτό εδώ είναι ένα νόστιμο και κλασσικό πιάτο, το συνοδεύετε με μια ωραία σαλάτα, εγώ το προτιμώ με πράσινη. Ρίχνετε και στο σερβίρισμα τυρί τριμμένο, ότι τυρί σας αρέσει, εμείς εδώ μας αρέσει και η φέτα αλλά πάει ωραία και το κεφαλοτύρι. Πλένετε το κρέας και το κόβετε σε κύβους
ανάλογα πόσο τους θέλετε εσείς για το κοκκινιστό σας. Πλένετε και καθαρίζετε τα λαχανικά σας. Κόβετε το κρεμμύδι στο μπλεντεράκι η στον ψιλό τρίφτη και αφού έχετε βράσει το κρέας σας το βάζετε για τσιγάρισμα. Έχετε κρατήσει και το ζωμό από το βράσιμο του κρ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://neli62.blogspot.gr
Αυτό εδώ είναι ένα νόστιμο και κλασσικό πιάτο, το συνοδεύετε με μια ωραία σαλάτα, εγώ το προτιμώ με πράσινη. Ρίχνετε και στο σερβίρισμα τυρί τριμμένο, ότι τυρί σας αρέσει, εμείς εδώ μας αρέσει και η φέτα αλλά πάει ωραία και το κεφαλοτύρι. Πλένετε το κρέας και το κόβετε σε κύβους
ανάλογα πόσο τους θέλετε εσείς για το κοκκινιστό σας. Πλένετε και καθαρίζετε τα λαχανικά σας. Κόβετε το κρεμμύδι στο μπλεντεράκι η στον ψιλό τρίφτη και αφού έχετε βράσει το κρέας σας το βάζετε για τσιγάρισμα. Έχετε κρατήσει και το ζωμό από το βράσιμο του κρ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://neli62.blogspot.gr