Από το: faghta-giagias .blogspot.com
Ένας διαφορετικός τρόπος για να φτιάξουμε τη συκωταριά, πέρα από τη λαδορίγανη, που θυμίζει μαγειρίτσα, χωρίς όμως να είναι.
Με μπόλικα χόρτα και μυρωδικά, απογειώνει τη γεύση και την κάνει πιο «ελαφριά».
Φτιάξτε τη οπωσδήποτε!
Διαβάστε τη συνταγή στο: "Τα φαγητά της γιαγιάς"
Ένας διαφορετικός τρόπος για να φτιάξουμε τη συκωταριά, πέρα από τη λαδορίγανη, που θυμίζει μαγειρίτσα, χωρίς όμως να είναι.
Με μπόλικα χόρτα και μυρωδικά, απογειώνει τη γεύση και την κάνει πιο «ελαφριά».
Φτιάξτε τη οπωσδήποτε!
Διαβάστε τη συνταγή στο: "Τα φαγητά της γιαγιάς"
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.