Από το: casa-dei-sapori .blogspot.gr
Κόβουμε τις μελιτζάνες σε λεπτές φέτες, τις αλατίζουμε και τις αφήνουμε 30' να φύγουν τα υγρά. Μετά τις τηγανίζουμε και τις τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίξουν.
Κόβω την mozzarella σε κομμάτια και ξεχωρίζω τις φέτες proscuitto.
Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και κάποιο άλλο αλλαντικό που έχουμε (π.χ. μπέικον).
Διαβάστε τη συνταγή στο: La casa dei sapori
Κόβουμε τις μελιτζάνες σε λεπτές φέτες, τις αλατίζουμε και τις αφήνουμε 30' να φύγουν τα υγρά. Μετά τις τηγανίζουμε και τις τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίξουν.
Κόβω την mozzarella σε κομμάτια και ξεχωρίζω τις φέτες proscuitto.
Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και κάποιο άλλο αλλαντικό που έχουμε (π.χ. μπέικον).
Διαβάστε τη συνταγή στο: La casa dei sapori
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.