Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Χταποδομεζές

Written By Unknown on Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017 | Φεβρουαρίου 26, 2017

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Betty's cuisine
Από τους ωραιότερους ουζομεζέδες! Πλένουμε και καθαρίζουμε καλά το χταπόδι. Το βάζουμε ολόκληρο σε μεγάλη κατσαρόλα, προσθέτουμε 1 φλυτζάνι ξύδι, 2-3 δαφνόφυλλα και μπόλικους κόκκους πιπέρι. Αφήνουμε να βράσει σε μέτρια φωτιά, χωρίς να προσθέσουμε νερό,

μέχρι να μαλακώσει  ~ για μισή ώρα περίπου. Το στραγγίζουμε, το αφήνουμε να κρυώσει λίγο, το ξεπλένουμε και το κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Αποστειρώνουμε τα βάζα που θα χρησιμοποιήσουμε με το γνωστό τρόπο (δείτε εδώ). Βάζουμε τ...

Διαβάστε τη συνταγή στο: http://bettyscuisine.blogspot.gr


SHARE

About Unknown