Από το: ditucook
Ζεσταίνουμε καλά το λάδι και σωτάρουμε το κρεμμύδι μέχρι να μαραθεί. Προσθέτουμε τον τόνο, χαμηλώνουμε τη φωτιά στο μισό και σωτάρουμε για 5 λεπτά ακόμα. Ρίχνουμε τα καροτάκια και σβήνουμε με το κρασί. Μόλις εξατμιστεί το αλκοόλ προσθέτουμε τις ντομάτες, τα μπαχαρικά και λίγο ζεστό νεράκι. Αν θέλουμε πιο κόκκινη τη σάλτσα βάζουμε και μία γενναία κουταλιά πελτέ. Βράζουμε για 10-15 λεπτά σε χαμηλή φωτιά να εξατμιστούν τα υγρά. Στο μεταξύ βράζουμε και τα ζυμαρικά μας...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://ditucook.blogspot.gr
Ζεσταίνουμε καλά το λάδι και σωτάρουμε το κρεμμύδι μέχρι να μαραθεί. Προσθέτουμε τον τόνο, χαμηλώνουμε τη φωτιά στο μισό και σωτάρουμε για 5 λεπτά ακόμα. Ρίχνουμε τα καροτάκια και σβήνουμε με το κρασί. Μόλις εξατμιστεί το αλκοόλ προσθέτουμε τις ντομάτες, τα μπαχαρικά και λίγο ζεστό νεράκι. Αν θέλουμε πιο κόκκινη τη σάλτσα βάζουμε και μία γενναία κουταλιά πελτέ. Βράζουμε για 10-15 λεπτά σε χαμηλή φωτιά να εξατμιστούν τα υγρά. Στο μεταξύ βράζουμε και τα ζυμαρικά μας...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://ditucook.blogspot.gr