Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Γαύρος ξυδάτος

Written By Unknown on Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014 | Φεβρουαρίου 27, 2014

Από το: super syntages.gr
Ένας καταπληκτικός ουζομεζές!!!
Ετοιμάζουμε τον γαύρο: Αφαιρούμε το κεφάλι και την ραχοκοκαλιά. Δηλαδή με το ένα χέρι κρατάμε το γαύρο και με το άλλο τραβάμε το κεφάλι

προς το μέρος της κοιλιάς. Μαζί με το κεφάλι φεύγει και η ραχοκοκαλιά. Έτσι μένει ο γαύρος φιλέτο και καθαρός. 

Διαβάστε τη συνταγή στο: Σούπερ Συνταγές


SHARE

About Unknown

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.