Από το: Σούπερ Συνταγές
Ρίχνουμε το ελαιόλαδο σε ένα κατσαρολάκι και το βάζουμε σε χαμηλή φωτιά. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι μας και το ρίχνουμε στο λάδι να σωταριστεί για λίγο. Δεν το αφήνουμε πολύ! Ανοίγουμε την κονσέρβα με τον τόνο και την συσκευασία με τις ψιλοκομμένες ντομάτες (ας είναι και
ντοματοχυμός δεν πειράζει!) και τα ρίχνουμε και αυτά στο λάδι. Αν θέλουμε, μπορούμε να λειώσουμε το ψάρι με το πηρούνι, διαφορετικά το αφήνουμε σε μεγάλα κομμάτια. Βάζουμε ακόμα το κουταλάκι ντοματοπελτέ, το αλάτι, το πιπέρι, τον δυόσμο και τον βασ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.supersyntages.gr
Ρίχνουμε το ελαιόλαδο σε ένα κατσαρολάκι και το βάζουμε σε χαμηλή φωτιά. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι μας και το ρίχνουμε στο λάδι να σωταριστεί για λίγο. Δεν το αφήνουμε πολύ! Ανοίγουμε την κονσέρβα με τον τόνο και την συσκευασία με τις ψιλοκομμένες ντομάτες (ας είναι και
ντοματοχυμός δεν πειράζει!) και τα ρίχνουμε και αυτά στο λάδι. Αν θέλουμε, μπορούμε να λειώσουμε το ψάρι με το πηρούνι, διαφορετικά το αφήνουμε σε μεγάλα κομμάτια. Βάζουμε ακόμα το κουταλάκι ντοματοπελτέ, το αλάτι, το πιπέρι, τον δυόσμο και τον βασ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.supersyntages.gr