Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Σιροπιαστά Κεκάκια Πορτοκαλιού

Written By Unknown on Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014 | Φεβρουαρίου 20, 2014

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Kitchen stori.es
Το πορτοκάλι είναι το κλασικό χειμωνιάτικο φρούτο, από τα πλουσιότερα σε βιταμίνη C, προικισμένο με ισχυρές αντιμικροβιακές ιδιότητες και άριστο τονωτικό των φυσικών αμυντικών λειτουργιών του οργανισμού. Σε αυτά τα σιροπιαστά κεκάκια χρησιμοποιούμε 2
ολόκληρα πορτοκάλια πολτοποιημένα και το χυμό από άλλα 2. Τους χαρίζουν ζουμερή υγρή υφή και κάποιους ελάχιστους πικρούς τόνους. Όμως εξισορροπούνται από τη γλύκα του σιροπιού. Δικά σας!
 

Διαβάστε τη συνταγή στο: www.kitchenstori.es


SHARE

About Unknown