Από το: ZannetCooks.com
Βράζουμε σε ένα κατσαρολάκι το νερό ή το ζωμό, τη φάβα, το φύλλο δάφνης, το 1 κρεμμύδι και λίγο αλατοπίπερο. Όταν πάρει βράση χαμηλώνουμε τη φωτιά και το ξαφρίζουμε.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.zannetcooks.com
Βράζουμε σε ένα κατσαρολάκι το νερό ή το ζωμό, τη φάβα, το φύλλο δάφνης, το 1 κρεμμύδι και λίγο αλατοπίπερο. Όταν πάρει βράση χαμηλώνουμε τη φωτιά και το ξαφρίζουμε.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.zannetcooks.com