Από το: greek masa.gr
Πλένουμε το κρέας και το αφήνουμε να στραγγίξει.
Σε κατσαρολάκι βάζουμε τα υλικά για το γλάσο και βράζουμε μέχρι να διαλυθεί καλά η ζάχαρη.
Αλατοπιπερώνουμε το κρέας και το βάζουμε σε γάστρα η ταψί που
σκεπάζει. Περιχύνουμε με το γλάσο και το βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για μισή ώρα.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Greek M@s@
Πλένουμε το κρέας και το αφήνουμε να στραγγίξει.
Σε κατσαρολάκι βάζουμε τα υλικά για το γλάσο και βράζουμε μέχρι να διαλυθεί καλά η ζάχαρη.
Αλατοπιπερώνουμε το κρέας και το βάζουμε σε γάστρα η ταψί που
σκεπάζει. Περιχύνουμε με το γλάσο και το βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για μισή ώρα.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Greek M@s@
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.