Από το: greek masa.gr
Στην αδελφή μου τους πρωτοδοκίμασα κι έγινε ένας από τους αγαπημένους μεζέδες της οικογένειας......
Η συνταγή λοιπόν, είναι της Έρης, με μία μικρή παραλλαγή που είναι το πράσο.
Από το προηγούμενο βράδυ βάζουμε τα ρεβίθια σε χλιαρό νερό να
φουσκώσουν. Την επομένη, αδειάζουμε το νεράκι και προσθέτουμε στα ρεβίθια τα δύο κουταλάκια της σόδας και τα αφήνουμε για μία περίπου ωρίτσα να μαλακώσουν.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Greek M@s@
Από το προηγούμενο βράδυ βάζουμε τα ρεβίθια σε χλιαρό νερό να
φουσκώσουν. Την επομένη, αδειάζουμε το νεράκι και προσθέτουμε στα ρεβίθια τα δύο κουταλάκια της σόδας και τα αφήνουμε για μία περίπου ωρίτσα να μαλακώσουν.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Greek M@s@
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.