Από το: Κρήτη: γαστρονομικός περίπλους
Επιμένοντας νηστίσιμα για λίγο ακόμη!
Παρόλο που έχουν αρχίσει οι γιορταστικές αναρτήσεις, από τα περισσότερα foodblogs εγώ θα συνεχίσω νηστίσιμα για λίγο ακόμη. Η σημερινή συνταγή μπορεί να θυμίζει καλοκαίρι, κάρβουνα, ψαροταβέρνα και παραλία αλλά σας
βεβαιώνω ότι γίνεται θαυμάσια και στο σπίτι. Μπορούμε να τη φτιάξουμε και με φρέσκιες και με κατεψυγμένες σουπιές αρκεί να είναι κάπως μεγαλούτσικες για να έχουν ψαχνό και να μη ξεραθούν εντελώς. Το πιάτο είναι διαίτης και σε σχέση με τις σουπιές σ…
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.cretangastronomy.gr
Επιμένοντας νηστίσιμα για λίγο ακόμη!
Παρόλο που έχουν αρχίσει οι γιορταστικές αναρτήσεις, από τα περισσότερα foodblogs εγώ θα συνεχίσω νηστίσιμα για λίγο ακόμη. Η σημερινή συνταγή μπορεί να θυμίζει καλοκαίρι, κάρβουνα, ψαροταβέρνα και παραλία αλλά σας
βεβαιώνω ότι γίνεται θαυμάσια και στο σπίτι. Μπορούμε να τη φτιάξουμε και με φρέσκιες και με κατεψυγμένες σουπιές αρκεί να είναι κάπως μεγαλούτσικες για να έχουν ψαχνό και να μη ξεραθούν εντελώς. Το πιάτο είναι διαίτης και σε σχέση με τις σουπιές σ…
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.cretangastronomy.gr