Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Καλαμάρια γεμιστά με λαχανικά και μυριστικά

Written By Unknown on Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017 | Φεβρουαρίου 26, 2017

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Αθηνόραμα unami.gr
Αφαιρούμε τα πλοκάμια από τα καλαμάρια και τα ψιλοκόβουμε. Σε μια μικρή κατσαρόλα, βράζουμε για λίγο το κρεμμύδι, μόλις εξατμιστούν τα υγρά του ρίχνουμε μια κουταλιά νερό, μόλις εξατμιστεί κι αυτή προσθέτουμε το σκόρδο, τα πλοκάμια και το ρύζι, μαζί με 1-2 κουταλιές ελαιόλαδο.

Είναι προτιμότερο να δοκιμάσουμε αν τα καλαμάρια ψήθηκαν νωρίτερα, τρυπώντας τα με ένα πιρούνι, παρά να τα αφήσουμε παραπάνω στο φούρνο γιατί από ένα σημείο και πέρα, το καλαμάρι σκληραίνει με το ψήσιμο και γίνεται σαν λάστιχο, είτε είναι φρ...

Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.athinorama.gr/umami


SHARE

About Unknown