Από το: Αθηνόραμα unami.gr
Αφαιρούμε τα πλοκάμια από τα καλαμάρια και τα ψιλοκόβουμε. Σε μια μικρή κατσαρόλα, βράζουμε για λίγο το κρεμμύδι, μόλις εξατμιστούν τα υγρά του ρίχνουμε μια κουταλιά νερό, μόλις εξατμιστεί κι αυτή προσθέτουμε το σκόρδο, τα πλοκάμια και το ρύζι, μαζί με 1-2 κουταλιές ελαιόλαδο.
Είναι προτιμότερο να δοκιμάσουμε αν τα καλαμάρια ψήθηκαν νωρίτερα, τρυπώντας τα με ένα πιρούνι, παρά να τα αφήσουμε παραπάνω στο φούρνο γιατί από ένα σημείο και πέρα, το καλαμάρι σκληραίνει με το ψήσιμο και γίνεται σαν λάστιχο, είτε είναι φρ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.athinorama.gr/umami
Αφαιρούμε τα πλοκάμια από τα καλαμάρια και τα ψιλοκόβουμε. Σε μια μικρή κατσαρόλα, βράζουμε για λίγο το κρεμμύδι, μόλις εξατμιστούν τα υγρά του ρίχνουμε μια κουταλιά νερό, μόλις εξατμιστεί κι αυτή προσθέτουμε το σκόρδο, τα πλοκάμια και το ρύζι, μαζί με 1-2 κουταλιές ελαιόλαδο.
Είναι προτιμότερο να δοκιμάσουμε αν τα καλαμάρια ψήθηκαν νωρίτερα, τρυπώντας τα με ένα πιρούνι, παρά να τα αφήσουμε παραπάνω στο φούρνο γιατί από ένα σημείο και πέρα, το καλαμάρι σκληραίνει με το ψήσιμο και γίνεται σαν λάστιχο, είτε είναι φρ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.athinorama.gr/umami