Από το: Il laboratorio di mm_skg
Κλασικό έδεσμα της Σαρακοστής και όχι μόνο. Ιδανικός μεζές για ουζάκι. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τόσο τον κλασικό κόκκινο ταραμά, όσο και τον πιο ραφινάτο λευκό. Ξεφλουδίστε τις πατάτες και περάστε τες από το εργαλείο για τον πουρέ ή τον μύλο των λαχανικών. Αφαιρέστε την
κόρα από το ψωμί, και τρίψτε το σε ψίχουλα (μπορείτε να το βάλετε στο μούλτι στεγνό). Βάλτε το ψωμί σε ένα ευρύχωρο σκεύος και μουλιάστε το με το κρασί. Χτυπήστε τον ταραμά με το λάδι και τον χυμό λεμονιού ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Κλασικό έδεσμα της Σαρακοστής και όχι μόνο. Ιδανικός μεζές για ουζάκι. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τόσο τον κλασικό κόκκινο ταραμά, όσο και τον πιο ραφινάτο λευκό. Ξεφλουδίστε τις πατάτες και περάστε τες από το εργαλείο για τον πουρέ ή τον μύλο των λαχανικών. Αφαιρέστε την
κόρα από το ψωμί, και τρίψτε το σε ψίχουλα (μπορείτε να το βάλετε στο μούλτι στεγνό). Βάλτε το ψωμί σε ένα ευρύχωρο σκεύος και μουλιάστε το με το κρασί. Χτυπήστε τον ταραμά με το λάδι και τον χυμό λεμονιού ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://illaboratoriodimmskg.blogspot.gr